Wespenbestrijding Hoogeveen

Zit jij tijdens een heerlijke zomer-of lentedag het liefst in de tuin met wat te drinken, eten en een goed boek? Dan is het vervelend als dit wordt verstoord door wespen die maar blijven opduiken. Door wespenbestrijding in Hoogeveen uit te besteden aan Michel Klein Plaagdierbeheer kun je straks weer in alle rust genieten van het buitenleven. Wij zijn EVM-gecertificeerd en kunnen hierdoor dierplagen op de juiste manier bestrijden.

Wespenbestrijder in Hoogeveen nodig?

Michel Klein Plaagdierbeheer helpt snel en effectief.

Neem contact met ons op!

Wespen kunnen je behoorlijk lastig vallen

Zie jij de laatste tijd veel wespen vliegen rondom je huis en in de tuin? Dan is de kans groot dat je last hebt van een wespennest. De periode tegen de zomer is de tijd dat wespen bezig gaan met hun nesten. Vaak worden wespen aangetrokken door zoete geuren en dat kan lunch of diner in de buitenlucht behoorlijk verstoren.

Wespen worden snel agressief en delen nare steken uit om hun nest en jongen te beschermen. Dit kan vervelend uitpakken, vooral voor mensen met een wespenallergie. Het is dus niet verstandig om een wespennest zelfstandig te verwijderen. Michel Klein plaagdierbeheer kan jouw wespennest door middel van wespenbestrijding in Hoogeveen al binnen één dag onschadelijk maken.

Wespenbestrijding Hoogeveen

Wespennest verwijderen in Hoogeveen: zo gaat dat

Wespenbestrijding in Hoogeveen is vakwerk voor professionals die met de juiste middelen en bescherming werken. Veel mensen proberen een wespennest te bestrijden door het te verwijderen of de ingang te blokkeren. Dit is erg gevaarlijk, wespen verdedigen hun nest en steken direct als ze zich bedreigd voelen.

  • Maak geen gebruik van huis-tuin-en-keuken middelen om de wespen te bestrijden
  • Verstoor de ingang van het nest niet en maak hem ook zeker niet dicht
  • Kijk niet in het donker, maar juist in het licht wat de vliegroutes van de wespen zijn

Waar kom je wespennesten tegen?

Om wespen te bestrijden, moet je weten waar het wespennest zit. Een bevruchte koningin zoekt in het voorjaar een geschikt plek om haar eitjes te leggen. Om haar nest goed te beschermen, is dit vaak op een moeilijk bereikbare plek. Wespen zijn slimme beesten en hebben maar een kleine ingang nodig om in een holle ruimte een wespennest te bouwen. Je kunt het wespennest vinden door de aanvliegroute te ontdekken. Zodra je wespen continue naar een bepaald punt ziet vliegen, dan heb je waarschijnlijk de ingang van het nest gevonden.

  • In de schuur of in huis
  • In de spouwmuur
  • In de grond
  • In de dakgoot of onder dakpannen
  • In een boomholte
  • In de schoorsteen
  • Tussen houten balken

Jouw wespennest laten verwijderen door Plaagdierweg

Bij het bestrijden van de wespen wordt een speciaal bestrijdingsmiddel in het wespennest gespoten. Wanneer mogelijk wordt dit direct in de ingang van het nest gespoten. Zit het nest in de spouwmuur of een andere moeilijk bereikbare plek? Dan wordt het bestrijdingsmiddel in de invliegopening gespoten. Omdat de wespen steeds in- en uitvliegen, nemen ze het poeder zelf aan hun poten en vleugels mee het nest in. Op deze manier wordt nog steeds het hele nest bereikt en zullen de wespen vrijwel direct overlijden.

Wespen kunnen veel overlast veroorzaken. Michel Klein Plaagdierbeheer helpt je graag jouw wespennest te verwijderen in Hoogeveen.

Waarom we het wespennest eerst laten zitten

Wanneer het nest eenmaal is bestreden, keren er nooit meer wespen terug naar dat wespennest. Je kunt het nest dan dus gewoon laten zitten. Zit het nest op een makkelijk bereikbare plek? Dan kan je het na een paar dagen zelf weghalen. Zit het nest op een lastige plek? Dan kan het geen kwaad om het nest te laten zitten.

Gecertificeerd wespenbestrijder

Heb je in jouw leefomgeving last van een wespennest? Dan is een spuitbus tegen wespen van de plaatselijke bouwmarkt helaas niet voldoende om het te bestrijden. Hiervoor is toch echt een sterkere vorm van wespenpoeder nodig. Michel Klein Plaagdierbeheer is EVM-gecertificeerd als bestrijdingstechnicus, zodat je zeker weet dat je ongediertebestrijding in Hoogeveen in de juiste handen is. Naast dat wij een wespennest kunnen verwijderen in Hoogeveen, zijn we je ook graag in bijvoorbeeld Pesse, Noordscheschut, Hollandscheveld, Zuidwolde, Koekange en De Wijk van dienst.

Meer weten over wespenbestrijding in Hoogeveen?

Ervaar jij de laatste tijd veel overlast van wespen? Dan kan Michel Klein Plaagdierbeheer jou met wespenbestrijding in Hoogeveen uit de brand helpen. Voor vragen of advies rondom wespenbestrijding kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wespenbestrijding in Hoogeveen nodig?

Michel Klein Plaagdierbeheer helpt snel en effectief.

Neem contact met ons op!