Ongediertebestrijding

Of het nu om ratten, muizen, vleermuizen, mieren of wespen gaat, ongedierte in huis is nooit fijn. Ze beschadigen je woning, zorgen voor overlast of kunnen je zelfs pijnigen. De enige oplossing is dan ook om de beesten zo snel mogelijk te bestrijden.

Heb jij last van ongedierte in huis? Het zelf aanpakken van deze plaag kan erg veel tijd, geld en energie kosten en in veel gevallen is het probleem dan nog steeds niet opgelost. Michel Klein Plaagdierbeheer is EVM-gecertificeerd als bestrijdingstechnicus en helpt je graag als het aankomt op ongediertebestrijding.

Overlast van ongedierte

Aangevroten chipszakjes, een trippelend geluid op zolder of uitwerpselen. Wanneer je één van deze dingen aantreft, dan weet je al dat het foute boel is. Waarschijnlijk heb je last van ongedierte in huis. Waarschijnlijk denk je meteen aan ongedierte bestrijding, maar dat is zo makkelijk nog niet als je geen professional bent. Je moet echt specifiek te werk gaan en veel tijd en energie steken in het verdelgen wil je effect hebben. Wanneer je immers één beestje overlaat, is de kans groot dat er binnen de kortste keren weer een nieuwe plaag is.

Daarnaast is ongediertebestrijding ook niet altijd even veilig, wanneer je dit zelf doet en wordt er vaak gewerkt met middelen die niet geheel milieuvriendelijk zijn en jou en je omgeving kunnen beschadigen. Hierdoor wordt je probleem groter en groter.

Ongedierte bestrijden is nodig wanneer ongedierte voor overlast zorgt in huis.

Wat kun je zelf doen om ongedierte in huis te bestrijden?

Ongedierte komt in vele gevallen je huis binnen omdat er voedsel of een aangename nestelplek is. Zorg er dan ook voor dat je deze twee ‘lokkers’ zoveel mogelijk vermijdt. Zorg ervoor dat je je eten in afgesloten bakken of lades bewaard en dicht gaten en kieren. Hiermee voorkom je dat je huis een aantrekkelijke plek wordt voor de beesten. Wanneer het al te laat is en de beesten al binnen zijn, dan komt het echt aan op ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden kun je op verschillende manieren zelf doen met huis-, tuin- en keukenmiddelen of met speciale bestrijdingsmiddelen. Zorg dat je erachter komt waar de bron zich bevindt en handel daar. Wees natuurlijk wel voorzichtig. Heb je bijvoorbeeld te maken met een wespennest, dan moet je nooit zomaar te dicht bij de bron komen. Wanneer sommige dieren zich bedreigd voelen, kunnen ze namelijk aanvallen. In het geval van de wesp kun je dan lelijk gestoken worden.

Het ongedierte professioneel bestrijden in jouw huis

Zelf ongedierte verdelgen is niet altijd even effectief, daarom kun je het het beste uitbesteden aan een professioneel ongedierteverdelger. Michel Klein plaagdierbeheer heeft veel ervaring met het bestrijden van verschillende soorten ongedierte en schiet jou op een snelle en effectieve manier te hulp. Als EVM-gecertificeerd bestrijdingstechnicus weten wij precies wat we moeten doen om jou te verlossen van het ongedierte in huis. Bij het bestrijden van het ongedierte houden wij rekening met het IPM (Integrated Pest Management), waardoor wij verantwoord en milieuvriendelijk te werk gaan.

Als wij bij jou langskomen, dan gaan wij meteen op zoek naar de bron van het probleem. Vervolgens gebruiken wij de meest toepasselijke manier om de beesten te verdelgen zodat jij snel weer verder kunt met je normale leven.

Michel Klein Plaagdierbeheer richt zich op de bestrijding van het volgende ongedierte:

  • Ratten
  • Muizen
  • Wespen
  • Insecten
  • Mieren
  • Vlooien
  • Mollen
  • Vleermuizen
  • Steenmarter
  • Houtworm

De kosten van ongediertebestrijding

Ben je benieuwd naar de kosten van ongediertebestrijding? Neem dan gerust contact met ons op. Ieder plaagdierprobleem is anders en daarom is het van belang dat wij eerst de situatie in kaart kunnen brengen voor we de kosten in kunnen schatten.

Vragen? Neem contact op

Wil je meer weten over de bestrijding van ongedierte? Wat je zelf kunt doen en wat je beter uit handen kunt geven? Neem dan gerust contact met ons op. Michel Klein Plaagdierbeheer helpt je graag verder met de bestrijding, wering en preventie van het ongedierte. Wij doen onder andere ongediertebestrijding in Hoogeveen.

Michel Klein plaagdierbeheer is expert op het gebied van ongediertebestrijding.