Bestrijding van vliegende insecten

Vliegende insecten zitten overal en kunnen ook voor behoorlijk wat overlast zorgen. In stallen is dit vaak een echt probleem; ze komen af op de staldieren en voeden zich met alles wat deze dieren maar te bieden hebben. En als de aanwezigheid van deze insecten echt overweldigend wordt, is dat erg vervelend voor de staldieren. Ze worden er onrustig van en de insecten kunnen ziektes overbrengen. Daarom zijn we gespecialiseerd in bestrijding van vliegende insecten in stallen en helpen we boeren met het verwijderen van deze ongenode gasten.

Bestrijding van vliegende insecten helpt staldieren

Als de stal overloopt van de insecten, worden de staldieren erg onrustig. Ze staan de hele dag met hun staart te zwiepen en met hun kop te schudden, in een poging om van de insecten af te komen. Daar komt bij dat de insecten ziektes met zich mee kunnen dragen, die overgedragen worden op de staldieren. Dit alles bij elkaar maakt de insecten in stallen tot een ware plaag, die effectief bestreden moet worden. Michel Klein Plaagdierbeheer werkt veel binnen de agrarische sector en gebruikt dan ook een methode die weliswaar dodelijk is voor de insecten, maar waar de staldieren verder geen last van hebben.

Vliegende Insecten brengen ziektes over

Vliegende insecten staan erom bekend dat ze ziekteverspreiders zijn en soms zijn die ziektes behoorlijk serieus, denk hierbij aan bijvoorbeeld het West Nijl-virus, Salmonella en E. Coli. Om te voorkomen dat de staldieren ziek worden, zal er dus tegen deze insecten moeten worden opgetreden. De bestrijding werkt snel en effectief en zorgt niet voor problemen bij de staldieren, wat natuurlijk van groot belang is. De dieren kunnen kort na het bestrijden gewoon weer terug naar de stal.

Vliegende insecten bestrijden kan voorkomen dat er ziektes worden overgedragen.

Insectenbestrijding met effectieve insecticide

Om de insecten tegen te gaan, gebruikt Michel Klein Plaagdierbeheer een zeer effectieve insecticide, die niet schadelijk is voor grotere dieren. Vaak worden de dieren wel even uit de stal gehaald, waarna de stal wordt behandeld met dit middel. Dit doodt de aanwezige insecten en heeft een nawerking van vier tot zes weken. Na de behandeling kunnen de staldieren weer terug in de stal en zullen ze geen last hebben van de gebruikte insecticide.

Michel Klein Plaagdierbeheer is volledig gecertificeerd

Omdat de bestrijding goed en grondig moet plaatsvinden, wil je zeker weten dat het door een expert gedaan wordt. Daarom is Michel Klein Plaagdierbeheer EVM-gecertificeerd als bestrijdingstechnicus en weet je dus zeker dat de bestrijding uitgevoerd wordt door een ervaren en goed onderwezen partij.

Overige plaagdierbestrijding

Naast vliegende insecten zijn er ook andere soorten ongedierte bestrijding waarin we zijn gespecialiseerd:

  • Wespenbestrijding - Wespen kunnen bijzonder vervelend zijn en zelfs gevaarlijk voor mensen met een allergie. Wij behandelen de wespennesten met wespenpoeder, dat binnen een dag alle aanwezige wespen doodt.
  • Vlooienbestrijding: Op efficiĆ«nte wijze bestrijden we vlooien bij jou in huis.  
  • Mierenbestrijding: Voorkom schade door mieren, wij zorgen voor efficiĆ«nte bestrijding van deze hardnekkige insecten. 

Bestrijding van vliegende insecten nodig? Neem contact met ons op

Wie last heeft van vliegende insecten in de stal, doet er goed aan om een expert in de arm te nemen, die ervoor zorgt dat de overlast van deze insecten snel wordt weggehaald. Dankzij onze expertise en ervaring, zullen de insecten snel verleden tijd worden, zonder dat de staldieren zelf hier last van hebben. Neem contact met ons op voor een afspraak, of als je vragen hebt over de bestrijding van deze plaagdieren. Wij helpen je met advies of daadkracht, zodat je staldieren geen last meer zullen hebben van ongewenste gasten, die niet alleen voor veel onrust zorgen, maar die ook nog eens ziektes kunnen overbrengen.